Quotes

Quotes


De Coachende Assessments hebben geleid tot ontwikkeling van onze nieuwe teamleiders in hun rol. Jullie werk met het team heeft daarnaast onderlinge samenwerking versterkt. Deze ontwikkelingen stimuleren de groei van onze Academie aantoonbaar. Jan Wolters, directeur ACT Saxion Hogescholen.

Het teamontwikkeltraject voor onze Accountmanagers en het MT versterkte de samenwerking en droeg bij aan stijging van de omzet. Tom van Putten, directeur en lid DB DTZ Zadelhoff.

Verhelderend, leerzaam, relativeren, down to earth: Barbara bezit alle competenties om je als “verder” te ontwikkelen.
Lyke Balludux, manager HR Ikea Haarlem

“Barbara Scheffer helpt bij de implementatie van het LEAN-programma binnen onze organisatie. Zij focust zich niet zozeer op de inhoud; dan doen wij zelf. Maar de uitrol maakt ook heel zichtbaar hoe de onderlinge samenwerking op een afdeling is. En welke invloed de stijl van leidinggeven hierin heeft. In sommige gevallen blijkt wat extra individuele of teamcoaching gewenst. Die geeft Barbara. En dan zie je pas hoe een juiste sociale omgang op de werkvloer bepalend is in het slagen van een verandertraject.” Renée Kroon, LEAN-coach Academisch Medisch Centrum

“Barbara coacht enkele collega's en begeleidt de invoering van enkele nieuwe processen in onze organisatie. Ze weet daarbij een zeer veilige en open omgeving te creëren. Daardoor dúrven mensen zich te ontwikkelen en blijft een veranderende houding ook beklijven.”
Bert Velt, directeur / dean FEM, Saxion Hogescholen 

 
Quotes